Frequently Asked Questions

Hier vind je veel gestelde vragen en alles wat je moet weten voor de City Survival Run! Verder nog vragen? Stuur ons een mailtje en we beantwoorden deze zo snel mogelijk; activiteiten@lustrumminerva.nl


Q: Waarom zou ik meedoen aan de City Survival Run?
A: De City Survival Run zal een ongekend spektakel worden voor de Stad Leiden. Het is een run door verschillende kerken, met attracties en andere leuke activiteiten. Van een pleinfeest op de Garenmarkt tot abseilen in de Pieterskerk. Met als hoogtepunt natuurlijk een run door Leiden die zijn gelijke niet kent. Dit alles staat volledig in het teken van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Q: Moet ik als passe-partouthouder ook inschrijfgeld betalen?
A: Ja, dit staat los van je Lustrumpasse-partout. Het inschrijfgeld gaat voor 100% naar het goede doel, juist een extra reden om mee te doen!!

Q: Hoeveel van het door mij opgehaalde geld gaat naar het Prinses Beatrix spierfonds?
A: Het volledige bedrag zal naar het goede doel gaan. Ook gaat 100% van het inschrijfgeld voor de run rechtstreeks naar het Spierfonds.

Q: Waar zet het Prinses Beatrix Fonds zich voor in?
A: Het Prinses Beatrix Spierfonds is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor mensen met een spierziekte door het financieren van wetenschappelijk onderzoek.
Officiële site: www.prinsesbeatrixspierfonds.nl

Q: Ik heb mij ingeschreven en wil graag extra bijdragen aan het Spierfonds met mijn loop, hoe kan dit?
A: Met je inschrijving steun je natuurlijk het Spierfonds al automatisch. Wil je nog wat extra doen voor het Spierfonds? Helemaal geweldig, dit kan! Persoonlijke inzameling is vrij van vorm dus laat je verbeelding spreken. Donaties worden erg gewaardeerd en kunnen gedaan worden via deze link; http://www.spieractie.nl/acties/activiteiten/city-survival-run/
Je mag je leuke, ludieke of unieke inzameling/sponsoringsactie met ons delen via: www.twitter.com/lustrumminerva #stadsdag. De leukste inzamelingsactie en degene die het meeste inzamelt, worden in de spotlight gezet met een mooie prijs!

Q: Kan ik ook geld op halen zonder aan de run deel te nemen?
A: Deelname is absoluut niet verplicht om geld in te zamelen, alle info van de vorige vraag is van toepassing en we verwelkomen je graag op de Garenmarkt of een van de andere plekken waar we staan tijdens de City Survival Run. Er zullen hapjes, drankjes en een band aanwezig zijn.

Q: Kan ik mijn spullen ergens veilig achter later tijdens de stadsdag?
A: Er zal een bewaakte garderobe zijn waar je je spullen kan achterlaten. Dit is echter wel op eigen risico! Wij raden alle deelnemers aan zo min mogelijk (waardevolle) spullen mee te nemen.

Q: Stel ik loop een blessure op, wat nu?
A: Een blessure kan natuurlijk altijd gebeuren, hier hebben we als organisatie dan ook de nodige voorzorgmaatregelen voor getroffen. Verschillende gediplomeerde hulpverleners alsmede de organisatie overzien de gehele route. We hebben op verschillende punten van de run EHBO posten met toebehoren (pleisters, gaasjes etc.).

Q: Hoe wordt het verkeer geregeld tijdens de run?
A: Om de veiligheid van City Survival Runners, omstanders en automobilisten te garanderen is er een duidelijke signalering als er een druk punt aan komt. Verkeersregelaars overzien de gehele run en zorgen voor een veilige en soepele doorstroming. Dit zal een combinatie zijn van proffesionele verkeersregelaars en opgeleide evenementenverkeersregelaars volgens SVNL.

Q: Wordt er water geregeld tijdens de run?
A: Er zal een centraal waterpunt zijn halverwege de run, op het Gerecht, waar water uitgedeeld wordt voor de renners. Ook bij de start/finish is er de mogelijkheid wat te drinken. Zelf flesjes meenemen mag natuurlijk ook.

Q: Zal de run doorgaan in geval van regen?
A: Absoluut! Hier hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen voor getroffen.

Q: Wat krijg ik bij mijn inschrijving voor de City Survival Run?
A: Naast een onvergetelijke run door Leiden, krijg je ook bij het ophalen van je startnummer de enige echte City Survival Run goodiebag. De inhoud? Dat zie je op de dag zelf!

Q: Zal tijdens de run mijn tijd worden bijgehouden?
A: Zeker, de snelste renner krijgt aan het einde van de middag, als alle tijden bekend zijn, een mooie prijs overhandigd.

Q: Ik heb me ingeschreven! Hoe laat moet ik rennen?
A: We geven je starttijd door na de inschrijving.