LUSTRUMWEKEN PROGRAMMA

VR 28
JUNI
OPENINGSFEEST
We starten de twee mooiste weken van 2019 op vrijdag 28 juni met het Openingsfeest. Het terrein is dan voor het eerst zichtbaar in volle glorie voor alle leden. We kunnen niet wachten om deze weken spectaculair te openen met jullie!
VR 28
JUNI
ZA 29
JUNI
REÜNISTENDAG
Op zaterdag 29 juni is de Reünistendag. Wij nodigen alle reünisten van harte uit om zijn/haar studententijd her te beleven. Na de officiële opening in de Pieterskerk is er een lunch die daaropvolgend gelijk het startpunt gaat zijn van de maskerade-intocht richting het Lustrumterrein. Op het terrein kan iedereen onder het genot van een borrel elkaar opzoeken en het terrein bekijken. Na de borrel is het mogelijk om op het terrein te dineren, of om bij zijn/haar oude studentenhuis een hapje mee te eten. We zien jullie allen zaterdag 29 juni!
ZA 29
JUNI
ZO 30
JUNI
STADSDAG
Minerva ligt in de mooiste stad van Nederland. We bestaan 205 jaar en dat vieren we dan ook het liefst met de gehele stad! Zondag 30 juni organiseren we een levend, muzikaal en onvergetelijk kunstwerk: het Leids Grachten Concert op het Rapenburg. De gehele stad is welkom om vanaf de kant of vanuit een boot te genieten van dit bijzondere spektakel!
ZO 30
JUNI
MA 01
JULI
Dame Blance
Op maandag 1 juli kleuren de straten van Leiden niet roze en geel, maar wit! Het is tijd voor een van de klassieke hoogtepunten van het jaar: het Dame Blanche gala. Dit welbekende date walhalla, waarbij het Leidsche schoon hun mooiste witte jurkje uit de kast trekt, wordt dit jaar in een Lustrumjasje gestoken voor een avond die je nooit gaat vergeten!
MA 01
JULI
DI 02
JULI
FESTIVALDAG (intercorporale I)
Met een zonnebril op je hoofd en een despo in je hand lustreren in de buitenlucht? Dat kan op de Festivaldag op dinsdag 2 juli! Ook externen zijn welkom op deze intercorporale party, dus laat het je VVVtjes vast in de agenda zetten!
DI 02
JULI
WO 03
JULI
VVV'tjes dag
Het Lustrum is pas compleet met je beste vrienden aan je zijde. Je kent elkaar door en door en zoekt elkaars grenzen op, tijdens de VVV’tjes dag op 3 Juli!
WO 03
JULI
VR 05
JULI
Geheime dag
Pssst! Heb jij het al gehoord? 5 juli is de Geheime Dag. Een dag stampvol met verrassingen voor de passe-partout houders. Mis het niet! XOXO. P.S. Niet doorvertellen.
VR 05
JULI
ZA 06
JULI
FAMILIEDAG
Laat je ouders, broertjes en zusjes ook meegenieten van het leukste Lustrum van 2019. Op zaterdag 6 juli kan dit op de Familiedag!
ZA 06
JULI
ZO 07
JULI
Auto Rally
Vroom, vroom, vroom! Misschien rijdt je wel in een Bentley, maar zeker niet in een Honda, want op zondag 7 juli is het tijd voor de Lustrumrally! Glimmende oldtimers, prachtige Porsche’s en opgeteld ontelbaar bijzondere wagens zijn waar het om draait op zondag 7 juli. De spectaculaire route eindigt met een lunch op locatie. Er is slechts een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, dus race sneller dan Max Verstappen om je op te geven samen met je huis-, clubgenoten of familie! Meer informatie over de inschrijving volgt via de mail.
ZO 07
JULI
DI 09
JULI
Lustrum musical
Is het echt zo? Kan dat wel? Gaat dit echt gebeuren? Ja lieve mensen: De Lustrummusical van het 41ste Lustrum voor Sociëteit ‘Minerva’ gaat spelen in de TheaterHangaar! Met 1100 plaatsen wordt dit het grootste Lustrumstuk ooit. Een authentiek stuk over gokken in het leven, de liefde en de lust gaat jullie van de theaterstoelen blazen op dinsdag 9 juli!
DI 09
JULI
WO 10
JULI
Ongemengde dag
Mannen laat je horen! Vrouwen, laat je nog harder horen! Even klaar met al dat regelen en die dates? Nou dat komt goed uit! Want woensdag 10 juli is het de dag om gescheiden te genieten!
WO 10
JULI
VR 12
JULI
SLOTFEEST
Na twee weken feest sluiten we het 41ste Lustrum af op vrijdag 12 juli met het Slotfeest. Nog één keer kunnen Leden en externen genieten van het roze gele paradijs!
VR 12
JULI