PRELUSTRAAL PROGRAMMA

DI 29
JANUARI
PRE-LUSTRUM FEEST II
29 januari gaat er wederom groots uitgepakt worden ter ere van het 41ste Lustrum. Meerdere zalen worden in Lustrumsferen gehuld en er staan weer vette artiesten op het programma. Ook externen zijn welkom op deze opgeteld ontelbare avond. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal kaarten!
DI 29
JANUARI
VR 12
APRIL
Lustrum
symposium
Doorschakelen - Versnellen naar een nieuwe formule. Hoe gaan wij als samenleving en als individu om met de uitdagingen van het nu en hoe maken we verandering eigen? Op 12 april 2019 tijdens het Lustrumsymposium ‘Doorschakelen’ zal deze vraag veelvuldig aan bod komen. Zes sprekers uit zeer diverse hoeken van de samenleving zullen Leden, Reünisten en andere geïnteresseerden deze dag aan het denken zetten en inspireren.
VR 12
APRIL
DO 30
APRIL
Lustrum carrière evenement
Wil jij bij het eerste evenement op het Lustrumterrein aanwezig zijn? Dan is dit je kans! De Financiële Commissie organiseert op dinsdag 30 april het Lustrum Carrière Evenement. Deze dag staat in het teken van de juridische student en is een uitgelezen kans om je te oriënteren op een stage, werkstudentschap of zelfs een baan. Onder het genot van een driegangenlunch kun je op een informele manier kennismaken met verschillende kantoren. Daarnaast zullen er twee workshoprondes zijn, waarin de kantoren zichzelf zullen presenteren en profileren. We sluiten de dag natuurlijk af met een borrel op het Lustrumterrein, waar je alle kantoren nogmaals kunt spreken. Bovendien zal Magnet.me aanwezig zijn om speciaal voor jouw CV een professionele LinkedIn-foto te maken! De dag is vanzelfsprekend gratis voor studenten. Alle juridische studenten (dus ook eerstejaars) zijn van harte welkom.
DO 30
APRIL
ZO 05
MEI
Pool party
Winterse dagen in januari hebben zich ingeruild voor zomerse dagen in februari. Opgeteld zullen de zomerse temperaturen ontelbaar gaan stijgen de komende weken. Ben jij na een zonnige Bevrijdingsdag op 5 mei toe aan afkoeling? Verkoop je festivalkaartje dan snel en ga ook mee naar de Pre-Lustrum Poolparty samen met alle andere passe-partout houders! Zelf vervoer regelen? Nee natuurlijk niet! Schrijf je in met je club en ga mee met de bussen naar het Sloterpark Bad!
ZO 05
MEI