PRELUSTRAAL PROGRAMMA

DI 29
JANUARI
PRE-LUSTRUM FEEST II
29 janurai gaat er wederom groots uitgepakt worden ter ere van het 41ste Lustrum. Meerdere zalen worden in Lustrumsferen gehuld en er staan weer vette artiesten op het programma. Ook externen zijn welkom op deze opgeteld ontelbare avond. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal kaarten!
DI 29
JANUARI
ZA 09
MAART
Reünistengala op Sociëteit 'Minerva'
Op 9 maart zal er een nieuwe editie van het Reünistengala op Sociëteit 'Minerva' plaatsvinden. Na een speciaal ontvangst zal een luxueus driegangen diner worden geserveerd. Bovendien zal er een veiling plaatsvinden deze avond, waarbij u op de meest ludieke en unieke gadgets en exclusieve activiteiten van het Lustrum kunt bieden. U kunt zich voor deze avond niet alleen opgeven in clubverband, maar ook met oud-huisgenoten, als gezelschap, dispuut of anderszins! U kunt zich aanmelden door het volgende formulier in te vullen.
ZA 09
MAART
VR 12
APRIL
Lustrum
symposium
Nu het Lustrumjaar in volle gang is en de feestjes ons om de oren vliegen is het tijd voor wat anders! De Symposiumcommissie voor het 41ste Lustrum van Sociëteit 'Minerva' is al druk bezig met de voorbereidingen voor het Lustrumsymposium. Op 12 april 2019 zullen leden, reünisten, bedrijven en geïnteresseerden bijeenkomen om de huidige maatschappij eens onder de loep te nemen. Zet de datum alvast in de agenda, het thema en de sprekers zullen binnenkort bekend worden gemaakt.
VR 12
APRIL
DO 09
MEI
Lustrum career event
Meer informatie volgt...
DO 09
MEI