REÜNISTENPROGRAMMA

VR 12
APRIL
Lustrumsymposium
Doorschakelen - Versnellen naar een nieuwe formule. Hoe gaan wij als samenleving en als individu om met de uitdagingen van het nu en hoe maken we verandering eigen? Op vrijdag 12 april kwam tijdens het Lustrumsymposium 'Doorschakelen' deze vraag veelvuldig aan bod. Zes sprekers uit zeer diverse hoeken van de samenleving hebben leden, reünisten en andere geïnteresseerden deze dag aan het denken gezet en inspireren.
VR 12
APRIL
VR 14
JUNI
Egon Zehnder Lustrum
Reünistengolfdag
In het voorjaar vindt op vrijdag 14 juni de traditionele Lustrum Reünistengolfdag plaats. Reünisten gaan op een vriendschappelijke wijze een balletje slaan op Golfclub Zeegersloot te Alphen aan den Rijn.
VR 14
JUNI
ZA 29
JUNI
Reünistendag - Opening 41ste Lustrum
10:30-12:30 uur: In de ochtend van de Reünistendag zal op traditionele en feestelijke wijze het Lustrum geopend worden in de Pieterskerk. Hier zullen verschillende sprekers het 41ste Lustrum aftrappen. De opening is alleen voor genodigden vanwege de beperkte capaciteit.
ZA 29
JUNI
ZA 29
JUNI
Reünistendag - Lunch Oude Sterrewacht
12:30-14:00 uur: Voordat de maskerade wordt gestart, zal er een heerlijke lunch voor u klaarstaan op het plein van de Oude Sterrewacht en de Hortus. Deze lunch is toegankelijk voor reünisten van zowel het LSC, de VVSL en de LSVM.
A
ZA 29
JUNI
ZA 29
JUNI
Reünistendag - Maskerade
14:00-15:30 uur: Na de lunch zal de maskerade van start gaan. Traditiegetrouw zullen reünisten, substructuren en leden zich door de binnenstad van Leiden verplaatsen naar het Lustrumterrein en het Reünistenterrein.
A
ZA 29
JUNI
ZA 29
JUNI
Reünistendag - Borrelen en dineren
15:00-23:00 uur: Aankomend op het terrein is het mogelijk om met uw oude club-, huisgenoten of andere bekenden te borrelen en aansluitend te dineren op het Lustrumterrein en het Reünistenterrein. Bestaat uw oude ledenhuis nog en organiseren zij een huisreünie? Het is dan mogelijk om vanaf 19:00 uur op de Reünistendag te dineren bij uw oude huis. Uiteraard is het ook mogelijk om te dineren op het Lustrumterrein of het Reünistenterrein. Voor de toegang tot of het Reünistenterrein of het Lustrumterrein moet u in het bezit zijn van een dagkaart of een combikaart.
ZA 29
JUNI
ZA 29
JUNI
Reünistendag - Reünistenfeest
23:00 uur: Om deze spetterende dag af te sluiten wordt het 205-jarig bestaan gevierd tijdens het Reünistenfeest. Ga weer even terug in de tijd en swing mee met bekende hits! Voor het Reünistenfeest moet u in het bezit zijn van een combikaart of een nachtkaart.
ZA 29
JUNI
ZO 30
JUNI
Leids Grachten
Concert
Minerva ligt in de mooiste stad van Nederland. We bestaan 205 jaar en dat vieren we dan ook het liefste met de gehele stad! Zondag 30 juni organiseren we een levend, muzikaal en onvergetelijk kunstwerk: het Leids Grachten Concert op het Rapenburg. De gehele stad is welkom om vanaf de kant of vanuit een boot te genieten van dit bijzondere spektakel!
ZO 30
JUNI
ZO 07
JULI
Autorally
Op 7 juli staat de Autorally geheel in het teken van een onvergetelijke uitgestippelde route, die eindigt op een spectaculaire locatie. U kunt zich voor de Autorally opgeven met uw clubgenoten, oud-huisgenoten of andere bekenden. Middels de kaartverkoop kunt u een startbewijs en een rijderskaart kopen voor de Autorally.
ZO 07
JULI
DI 09
JULI
Lustrummusical
De Lustrummusical van het 41ste Lustrum van Sociëteit 'Minerva' gaat opgevoerd worden in de TheatherHangaar! Met 1100 plaatsen wordt dit het grootste Lustrumstuk ooit. Een authentiek stuk over gokken in het leven, de liefde en de lust gaat u van de theaterstoelen blazen op dinsdag 9 juli! Middels de kaartverkoop kunt u een kaart voor de Lustrummusical kopen.
DI 09
JULI
VR 12
JULI
Slotfeest
Na twee weken feest sluiten we het 41ste Lustrum af op vrijdag 12 juli met het slotfeest. Nog één keer kunnen leden, jonge reünisten en externen genieten van het roze en gele paradijs!
VR 12
JULI

Op de hoogte blijven van het 41ste Lustrum?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!